2013年3月26日星期二

vara en skönhet medvit Nike höga toppar

Åtminstone för nu. Att hans styrka är i slutändan att uppnå en viss grad av vad? Ingen vet. Vi bara vet att för dem, ** MH verkligen förtjänade nätverk gud, han är den sanne Guden! Chen Xu är den första attacken så hjärtligt, glada makalös. Han är djupt kände den överväldigande fördelarna med framtidens teknik förde honom, han är som när du spelar spel med modifierare att byta ut en enorm metamorfos siffra, den andra är en soldat eller Herre alla så länge kniv - försvar - även om du inte bryr dig, så länge min kniv! NetEase server externa IP alla Chen Xu, skära ner, kommer han inte bara klippa, men också låta Mandy del av den verkliga IP-adress. Indien, Japan, Korea, USA väntar ...... nike air max, den så kallade Dags att återgälda också, nike air max låt Shanghai blackout - Ja, jag bryr mig inte om vem nike air max, som attackerar de kinesiska bärverk, men eftersom Shanghai strömavbrott, att du måste också betala ett pris.

Lösa motståndare nu, det finns många IP flockades närmade Chen Xu, tvista inte bry med {k} elva de saker han hade att göra en hel del. Så kommer han att vara den sista monteras direkt till militären att nivån på Guds brandvägg i NetEase server med denna brandvägg i mycket få människor under solen kan bryta! Gud nivå brandvägg installerad, de som attackerar IP omedelbart på spelet, även om nike air max 90 som är en mycket mer kraftfull än ormen hackare, men tekniken för mer än ett år, är det inte en människa kan föreställa sig, att inte nämna detta brandväggsteknologi ledande teknologi ytterligare minst fem år eller mer! Chen Xu var upptagen arbetar allt detta, utan ett ord, på reträtt från NetEase server, server attack Sohu, Sina, och så har hösten. Tre minuter senare dök Sohu Guangfu sida ** MH förklarade krig deklaration.

Men nu all kommunikation programvara diskutera frågan, många människor redan vet, är nu i många länder i de internationella hackare går samman för att flytta till Kina attack - detta är krig!air max 90, Detta är en hacker krig spridit sig till hela världen! Om en liten stund, en världsklass hacker webbplats. Hacker.com invasionen, som sidan deklaration ändras ** MH, och kommer med en bit kod. Det tekniska innehållet i koden men avancerade också den mystiska trasa innan koden! ** MH hade ett talesätt: Vem kan ge anstiftare denna sak, när identifierade, död eller levande. Gratis att ge kod, belöning $ 100.000.000! Chen Xu, riktigt arg! 4000 ord uppdateringar 3000 ord! Cool, då slå belöningspoäng? Spela en enkel analogi ... förmodligen många människor har spelat ett klassiskt spel - Kingdom Heroes of Three Kingdoms.

没有评论:

发表评论