2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil bruna uggs tnw236

Redan för mycket buller. * Detta avser högsta ledningen av de politiska händelserna, bör du inte engagera dig. Ingen användning, kan du också ge honom lite hjälp mark. Hej, denna hållning nu på uggs rea barn ugg skor rea hjälpa andra människor vad fisken Zuoming Manga ! Daniel Wu, med ett snett leende : ugg skor rea fisk Zuoming här mannen är en synd, ah, han var inte lätt, för inte omhuldar svårvunna ut allt ! Han var en av flera gamla analfabeter bonde, för att komma så här långt, är det ganska lätt !

För att inte nämna det bruna uggs nu en byrå - nivå ledning av outnyttjad kapacitet, även till några av de centrala ledarna att komma fram nu, kan det inte ha möjlighet att säkra jobben för fisk Zuoming upp - denna gång för att göra alldeles för mycket ur linje ugg skor rea ! Wen Li håller ganska tyst nickade, drakar Zhuang resa, men också att Wen Li lämnade ett djupt intryck. Ja, Daniel Wu, ugg skor rea ordstäv, drakar Zhuang då tusen människor en liten by, varför är det så att det finns Township företag, kommer att kunna skapa en så hög vinst ? Som en universitetsprofessor i nationalekonomi lärare, Wen Li Zhuang årtionde för drakar rikedom av historia, är det har varit mycket intressant - det är hon har varit ett förbryllande problem : många stora statliga företag anställda som inte har rätt till drakar Zhuang anställda förmåner så höga ah ?Anledningen är mycket enkel, eftersom landets statsägda företag, förutom kostnaderna för produktionen, bör också dras av stora reparationer, förvaltningsarvoden, medicinska avgifter mm, och resten anses företagsvinster genereras. Daniel Wu, förklarade Wen Li helt enkelt ge dem sanningen : dessa generera vinster, de flesta också betalas till staten. Enterprise arbetare till löner, förmåner och så vidare. Nationella enhetliga normer inte överskrids. Byn är lik den typ av drakar Township företag, utöver produktionskostnaderna, är upparbetat resultat, och behöver inte dra av kostnaden för deras ugg skor rea.

Om Wu Wen - li till Enliaoyisheng, i tankar. Ja, Wen Li. ugg skor rea Inte att ledighet TJ, låt ugg skor rea avser att rekrytera en chef göra ? ugg skor rea Här nu för att hitta en lämplig kandidat är inte ? Fisk Zuoming saker, och nu när han är olämplig att ingripa i en mer - i själva verket gjorde han inte kvalificera Daniel Wu, kan sättas in i den. Immortals slåss, han har inte den förmågan detta dödliga att medla Yeah ! Även om han är en person genom, skulle det inte ha den förmågan. http://wpmedya.com/delil/

Topics related articles:

没有评论:

发表评论