2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil ugg skor rea mgr917

Det kan vara bättre utbildade,ugg stövlar, två aspekter av demokratisering, slå två flugor med komplett real + | ledarskap normer uppgift. Eftersom han var ursprungligen en utländska familjer, är den ursprungliga en stackars jungfru Provincial Science enhet, och inga extra pengar till Huan Bi distriktet, vänd huvudet Tandao vetenskap och utbildning, kultur, hälsa osv, kan bara vara en undergiven. Som ett resultat, svepte detta ledde också till vice kommissionär Liu Mao direkt ansvarig för jordbruk, ekonomi och handel och andra tunga huvudet arbete och bistå kommissionären med ansvar för det dagliga arbetet.

Men detta är också hjärtan den andra vice kommissionär, har skapat en betydande obalans. Daniel Wu, som ursprungligen ville händerna på Liu Mao tog hand om arbetet facket del som avser andra deputerade som kan börja gnaga på sina egna, utan saklig grund är inte bra att börja med. Liu Mao är nu bara gjorde sitt första samtal i sjuka, som gav sig själv en av de bästa ursäkt. Hmmm, när du är sjuk till ditt liv - det här är ditt barn bad om det ah ! Genom en inlärningsperiod uggs ugg skor förslag av kamrat Liu Haitao avgift i tillägg till det ursprungliga arbetet, för att hjälpa till ugg skor med ansvar för ekonomi, personal arbete.

Daniel Wu, Liu Haitao höra sådana arrangemang, var hjärtan drabbats hårt lite. Den ursprungliga tanken med ugg skor ugg skor bara hoppades att Liu Mao tog hand om jordbruket kan, med ansvar för jordbruket i denna region, baserad på jordbruk, betyder det att ha mer rätt att tala, ugg skor aldrig förvänta dig inte för kan vara ansvarig för personal och ekonomi, men detta är bara för att hjälpa till, eftersom det administrativa kontoret av ledning av successiv division, varav två kan alltid nummer ett är den exklusiva domän kommissionären, är det att beröra andra inte kan röra, ah !

Topics related articles:

没有评论:

发表评论